D.TÓTH KRISZTA KÖNYVBEMUTATÓ

03o26a9714 copy
06o26a9743 copy
05o26a9784 copy
04o26a9711 copy
01o26a9793 copy
02o26a9709 copy

Forrás: Pannon TV

Telt ház előtt tartotta országos turnéjának első állomását Pécsett, D. Tóth Kriszta a Jöttem hadd lássalak... című könyv író-olvasó találkozóján.

A vendégeket és a közönséget a rendezvény szervezője, a Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány elnök asszonya, egyben az est háziasszonya dr. Csikós Ágnes köszöntötte a Művészetek Házában.

Ezt követően Pákai Adrienn kérdezte az újságírónőt családjáról, édesanyjáról, könyve megírásának körülményeiről. D. Tóth Kriszta a tőle megszokott teljes őszinteséggel, természetességgel válaszolt a kérdésekre. Bár az édesanyja életét, halálát érdekes szemszögből bemutató könyv azt sugallná egy szomorú hangvételű rendezvényen vagyunk, mégis sokat nevettünk, az olykor tényleg mulatságos, máskor ironikus visszaemlékezéseken.

A könyv ismertetését követően először Dr. Csikós Ágnes elnök asszony tette fel kérdéseit, majd a közönség soraiból is sokan szót kértek.

Ezt követően a kedvezményesen értékesített könyvek dedikálásához kígyózó sorban álltak azok, akik D. Tóth Krisztához és a témához egyaránt kötődnek.

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány e sikeres rendezvényen is bemutathatta, egy közismert személy által érzékeltette, hogy a halált a gyászt mindannyiunknak át, meg kell élnünk.

Az alapítvány köszöni D. Tóth Krisztának, a Művészetek Házának és Tóth László fotóművésznek, hogy a sikeres rendezvény létrejöttében  ellenszolgáltatás nélkül, támogatóként vettek részt.

Helschtáb Klára