Emlékező Est 2014

dsc08391
dsc08493
dsc08554
dsc08583
dsc08511
dsc08525

Az Emlékező Est 2014 egyik támogatója a Pécsi Janus Pannonius Gimnázium volt, melynek diákjai - Kotáncziné Vajda Ildikó felkészítésével - a rendezvény hangulathoz illő műsorral járultak hozzá az est sikeres lebonyolításához.

 

Fellépő diákok: Aubrecht Laura, aki  J. S. Bach ARIOZO dalát adta elő fuvolán. Juhász Gyula: Konzoláció című versét Ördög Csongor előadásában hallhattuk, majd a Piramis Együttes régi, ám még ma is igen közkedvelt, Szállj fel magasra című számát NÉMETH ADÉL, PINTÉR EMMA énekelte el. Ezt követően Pál Apostoltól, a Szeret himnuszát Ördög Csongor mondta el. Végül mindenkit lenyűgözött egy nagyon tehetséges fiatalember, Bodola Bence, aki gitáron adott elő egy zeneileg nagyon nehéz darabot, Francisco Tarregától a Gran Jota-t. Mindenkit rabul ejtett, ahogy a fiatalember olyan sok kombinációt bemutatott egy hangszeren. Az ütős variáció nálunk nem olyan elterjedt, de ő ezt is fantasztikusan megoldotta, mint ahogy a különböző hangulati hatások precíz változtatásait is.

 

Köszönjük az iskolának, Kotáncziné Vajda Ildikónak és természetesen az öt fellépő diáknak ezt a varázslatos műsort! Természetesen alapítványunk önkéntes munkájukat elismerte és leigazolta.

 

Ugyan így köszönjük a Fogd Kezem Alapítványnak és vezetőjüknek - a nálunk kiváló önkéntes munkát végző - Szvacsekné Jahn Margitnak, hogy az általuk készített gyönyörű gyertyákkal támogatták rendezvényünket, hogy az minden elemében teljes legyen.

 

Helschtáb Klára 

marketing manager