Méltóság Mezeje 2014 tavaszán

2014marc22 meltosag mezeje 005
2014marc22 meltosag mezeje 004
2014marc22 meltosag mezeje 003
2014marc22 meltosag mezeje 002
2014marc22 meltosag mezeje 006
2014marc22 meltosag mezeje 007

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány sikeresen zárta az immáron 6. tavasszal megrendezésre kerülő Méltóság Mezeje című rendezvényét.

A médiák is érzékenyen reagáltak meghívásunkra. Elsősorban a Hír TV, amely már a rendezvény napján, a 17 órás híradójában beszámolt programunkról.

A rendezvény célja, hogy megemlékezzünk, felhívjuk a figyelmet a már gyógyíthatatlan daganatos betegekre, az őket ápoló szeretteikre és a szakemberekre.

A megjelentek, a méltóságteljes életvégi állapotot szimbolizáló nárcisszal a kezükben vonultak az esemény helyszínére, ahol alapítványunk által, ősszel ültetett nárcisz virághagymák csodálatos sárga színben pompáztak, vártak minket.

A rendezvényt megnyitó köszöntőknek - Kővári János országgyűlési képviselő, Gyenis Gabriella a Magyar Vöröskereszt megyei igazgatója - és a fellépőknek az alapítvány a műsorblokkot követen, oklevéllel köszönte meg segítő munkájukat.

Idei támogatóink: Pécs MJV Önkormányzata, Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete, Pécsi Egyházmegye, Szuperinfó c. lap, a PTE I. sz. Gyakorló Általáno Iskola, a PTE Babits Mihály Gimnázium, a Kodály Zoltán Gimnázium, az Ördögszekér Kompánia, valamint Rozs Tamás, Sólyom Katalin és Szíjártó Ildikó, akik évek óta állandó fellépői a Méltóság Mezeje c. programunknak.

Köszönjük a Hír TV helyi munkatársának Szilágyi Jenőnek, illetve a médium szerkesztőinek, hogy rendezvényünk általuk ismét országos megjelenést kaphatott!

Köszönjük továbbá a gyönyörű és az ottani hangulatot hitelesen átadó fotók készítőjének, Balázsovics Mónika önkéntésünknek a lelkes munkát.

Helschtáb Klára

marketing manager

Forrás: http://mno.hu/